Unibet sportfogadás bónusz

 

Kenny Miller megállási idejének sztrájkja drámai skót Premiership otthont nyert a Motherwell-nél. két héttel ezelőtt, és igaza volt, ahogy Rangers megszorította, hogy megtalálják az Unibet utat. Az ő oldala még korai vezetést is vállalt, amikor Scott McDonald közelebbi otthont vett. De Miller későn ért el, miután Harry Forrester kiegyenlítette. – Szerencsére a végén jutalmaztuk. Hogy van a teljesítmény? Megfordulhatunk, és azt mondhatjuk, hogy a sáv alatt van, de három Unibet sportfogadás bónusz pontot kapunk.Ezt mindketten megváltoztattuk.

Mindkét vezető változatlan sorrendben ment, bár csalódottság volt az otthoni szurkolók körében, hogy a Joe Garner 1,5 millió dolláros aláírása nem érkezett meg időben Prestonból, hogy Unibet képes legyen játszani.

A hangulatuk nem javult, amikor a cselekvés megkezdődött, mivel Rangers nem tudta érvényesíteni magukat. Az első felének egyetlen igazi megnyitása 12 perc volt, és még akkor is, amikor a Motherwell hiba tette lehetővé, hogy Miller legyőzhesse Lionel Ainsworth bosszantó hátlapját.

És a Rangers-i szabványok csúszásával, a Motherwell-oldal, amely nem Unibet mutat félelmet, több volt, mint az, hogy kihasználja.Volt egy figyelmeztetés, amikor Ainsworth-nek megengedett, hogy gyűjtsön egy hosszú pisztolyt Simsonból a Rangers büntetőterület szélén, mielőtt szélesre vágta volna. Marvin Johnson lefelé haladt a bal oldalról, mielőtt a jobb lábára vágta volna. Elérte Rob Kiernan lábát, mielőtt leesett volna a jelöletlen McDonald-hoz, hogy két méterről hazaérhessen.Andy Halliday kétszer nem tudott átalakítani, miután James Tavernier és Lee Wallace finom Unibet szállítmányaihoz jutott, míg a hátsó zavargások még mindig nyilvánvalóak voltak, és csak Wes Foderingham reakciói tartották a McDonaldot a pontozástól, amikor megpördült a sztrájk röplabdája. p>

Danny Wilson elindult Warburton előtt, és Joe Dodoo-ra és Niko Kranjcarra dobott, miközben némi hozzáadott lendületet keresett a kanyargó Rangers-től.

És ezt a Rangers-menedzsert kapta, amikor Kranjcar lobbant egy Unibet hatalmas labda a Miller tetejére, ahogy a dobozba vágta. Sámson elment a sorából, hogy megmentse, de semmit sem tudott tenni, mivel Forrester elrontotta a visszapattanást.

A Motherwell helyes volt Rangersben az első félidőben, de most már a házigazdák ragadtak.A második cél nehezen érhető el, és emlékeztető volt a Motherwell fenyegetésére, amikor Foderinghamnek el kellett távolítania Johnson 20 yardos erőfeszítéseit.

Úgy tűnt, Rangers több otthoni frusztrációt kapott a nyitó Unibet napja után Hamilton, de aztán Miller megütötte az Ibrox tömegét.

Joey Barton kirabolta a McDonaldot a Kranjcar etetése előtt. Az elbocsátást a Rangers helyettesítette Michael O’Halloran, de Miller nem hibázott, amikor hazatért a Unibet Magyar győztesnek a hátsó poszton.